Forever ja Aloe vera

Aloe vera on tuhansia vuosia tunnettu hyvinvointiin ja kauneuteen vaikuttava mehikasvi. Se parsan, sipulin ja valkosipulin sukulaiskasvi. Aloe vera ravitsee, pehmentää, tasapainottaa ja kosteuttaa sekä sisäisesti, että ulkoisesti. Kasvi sisältää runsaasti mm. vettä, kivennäisaineita ja vitamiineja.

Forever Living Products on maailman suurin Aloe veran viljelijä, tuottaja ja jakelija maailmassa. Viljelmämme sijaitsevat Dominikaanisessa tasavallassa ja Teksasissa, jossa aurinkoa ja lämpöä riittää yli 2000 tuntia vuodessa. Aloe verat viljellään ilman keinolannoitteita vuoroviljelmillä, jotta maaperä ei köyhtyisi. 


Kohtelemme Aloe verojamme , 50:tä miljoonaa kasviamme erityisen hyvin. Sen sijaan, että käyttäisimme Aloe verojen käsittelyssä koneita korjaamme ja fileoimme lehdet käsityönä. Näin saamme lehden sisäosassa olevan geelin hellävaraisesti talteen vain muutaman tunnin sisällä korjuusta. Siksi pystymme tuottamaan puhtainta ja tuoreinta Aloe vera-geeliä juuri sellaisena kuin luonto on sen tarkoittanut. 


Olemme sitoutuneet etsimään luonnosta parhaimmat kauneutta ja hyvinvointia edistävät ainesosat ja tuomaan ne ihmisten käyttöön kaikkialla maailmassa. Forever yhdistää puhtaan Aloe veran tarkoin valikoituihin luonnollisiin ja tieteellisesti pitkälle kehitettyihin ainesosiin, jotka töydentävät ja tehostavat Aloe veran hyötyjä. 

Intohimomme Aloe veraa ja tuotteitamme kohtaan näkyy kaikessa mitä teemme: investoimme jatkuvasti uusimpiin teknologioihin ja laitteisiin pysyäksemme tuotannon, laatutestauksen, pakkaamisen ja toimitusten suhteen ajan hermolla. 

Forever ei testaa tuotteita eläimillä ja annamme asiakkaille 90 päivän tyytyväisyystakuun. Olemme toimineet jo yli 40 vuoden ajan ja miljoonat ihmiset yli 160 maassa ovat halunneet kokea Aloe veran ihastuttavat ominaisuudet.