Kampanjat

Ihon hyvinvointia syksyyn ja talveen.


Anna ihollesi lempeää puhdistusta, kosteutusta ja ravinteita Aloe Veran ja muiden hienojen ainesosien avulla.

Ostaessasi Smoothing Exfoliator - kuorinnan, Infinite Hydrating Cleanserin ja Balancing Toner - kasvoveden saat lahjaksi 12 €:n arvoisen, ylellisen ja tehokkaasti kosteuttavan kasvonaamion.


Paketin hinta: 76€ 


Smoothing Exfoliator

Anna ihollesi uusi elämä

Smoothing exfoliator poistaa kuolleita ihosoluja ja antaa tilaa uusille ihosoluille. Se puhdistaa, hoitaa ja pehmentää ihoa ja tekee ihosta tasaisemman ja raikkaamman tuntuisen.

Kenelle?

Tämä tuote sopii kaikille, jotka haluavat helpon tavan antaa iholleen uusi elämä. Tuotteessa yhdistyvät kemiallisesti ja mekaanisesti kuorivat ainesosat – tuloksena on tehokas tuote, joka sopii kaikille ihotyypeille.


- Tehokas ja hellävarainen kuorinta-aine

- Ainesosat, joilla saat silkinsileän lopputuloksen

- Hoitavia, pehmentäviä ja kosteuttavia ainesosia

- Riittoisa koostumus, kevyt sitruksen tuoksu

Infinite Hydrating Cleanser


Puhdistaa tehokkaasti ihoa kuivattamatta

Hydrating cleanser on kevyt, mieto ja kosteuttava puhdistusemulsio, joka poistaa iholta lian, rasvan ja meikin. Sen ainesosat on valittu huolellisesti, jotta ne sopivat kasvojen herkälle iholle.

Kenelle?

Puhdistus on toimivan ihonhoitorutiinin pohja. Kaikki tarvitsevat hyvän puhdistusaineen – ja hydrating cleanser on miedon ja tehokkaan koostumuksensa ansiosta hyvä valinta kaikille ihotyypeille.


- Mieto mutta tehokas puhdistusaine

- Ihoa hoitavia ja kosteutta säilyttäviä ainesosia

- Kevyt koostumus, joka sopii kaikille ihotyypeille

- Hajusteeton ja sulfaatiton tuote

Balancing Toner

Tasapainottaa, rauhoittaa ja raikastaa

Hoitava kasvovesi, joka stabiloi ihon pH-tasapainoa. Balancing toner poistaa viimeisetkin puhdistusaineen jäämät ja antaa kasvovoiteelle parhaat edellytykset vaikuttaa ihossa ihanteellisesti.

Kenelle?

Tämä tuote sopii kaikille, jotka haluavat huolehtia ihostaan hyvin. Balancing toner on kasvovesi, joka on piste i:n päällä ihonhoitorutiinissa. Mieto mutta tehokas koostumus sopii erinomaisesti kaikille ihotyypeille.


- Hoitava ja raikastava kasvovesi

- Putipuhdas iho: poistaa rasvan, lian ja kuolleet ihosolut

- Stabiloi ihon pH-tasapainon

- Hajusteeton ja alkoholiton koostumus

- Säilyttää ihon luonnollisen tasapainon

Aloe Bio - Cellulose Mask

Ylellinen kasvonaamio kaikille ihotyypeille

Nyt moderni ja edistynyt ihonhoito on helpompaa kuin koskaan aiemmin: aloe bio-cellulose mask on täällä! Se on helppokäyttöinen ja tehokas kertakäyttönaamio, joka torjuu ikääntymisen merkkejä ja antaa iholle runsaasti kosteutta ja uutta hehkua – jo 20 minuutissa.

Kenelle?

Aloe bio-cellulose mask sopii kaikenikäisille käyttäjille ja kaikille ihotyypeille. Se on oivallinen valinta, kun haluat nopeasti piristää harmaata ja elotonta ihoa. Naamio sopii erityisen hyvin sinulle, jonka mielestä perinteiset, pois huuhdeltavat naamiot ovat hankalia käyttää. Naamio on myös hajusteeton, vegaaninen ja kompostoituva.


- Intensiivisesti kosteuttava naamio, joka torjuu ikääntymisen merkkejä

- Tuote, joka tekee ihosta kuulaan ja parantaa ihonsävyä

- Runsaasti ihoa hoitavia ainesosia

- Helppokäyttöinen kasvonaamio kaikille ihotyypeille