Minun tarinani

Hei


Olen Kiki Valtonen Rovaniemeltä, kolmen pojan äiti ja yhden bokseri-pojan onnellinen omistaja. Olen työskennellyt yrittäjänä yhdeksän vuotta vuotta ja kasvattanut uraani verkostomarkkinoinnin parissa. Olen suunnattoman kiitollinen, että tämä mahdollisuus on minulle tarjottu. Olen tehnyt suuria muutoksia elämäni aikana ja yksi suuri muutos on tullut Foreverin myötä. Suuri muutos terveyteeni, talouteeni ja vapauksiini. Koulutuksiltani olen lastenohjaaja, tanssinopettaja ja fysioterapeutti. Olin kotiäiti ja steressaantunut siitä, mitä tekisin työkseni kun pojat kasvavat, en halunnut palata entisille aloilleni. Kehon, ihon ja mielen epäkuntoon varmasti vaikuttivat myös monet muut elämän aikana koetut asiat, tuntui siltä, että sängystä en halua nousta, liikkuminen ja kuntoilu ei huvittanut, koska en palautunut, hymy hävisi. Menin hierojalle ja hieroja tarjosi minulle Aloe Veraa, innostuin. Hän tarjosi minulle myös liiketoimintaa, innostuin siitäkin. Olin hyvin epävarma ja varauksellinen, mutta raha oli kotiäitille tervetullutta. Rakastuin tuotteisiin ja rakastuin liiketoimintaan. 


Forever ei ole minulle ainoastaan työ, se on elämäntapa. Tässä työssä jokainen voi päättää itse, kuinka paljon on valmis työhön panostamaan, kenen kanssa haluaa työskennellä, missä haluaa työskennellä ja kuinka paljon haluaa ansaita rahaa. Tämä on mahdollisuus jokaiselle, jokainen voi onnistua ja saavuttaa unelmiaan. 


Älä odota oikeaa hetkeä, se hetki on nyt! Ota minuun yhteyttä, selvitetään löytyisikö tästä sinulle jotain ja jos olet valmis niin autan sinua saavuttamaan unelmiasi.


Live Your Dream. 


Love Forever. 


Terveisin, Kiki